کوفته تبريزي، همانطور که از اسمش پيداست غذاي سنتي تبريز است که در ميان گردشگران خارجي هم بسيار پر طرفدار است و در هر رستوراني که در آذربايجان شرقي برويد مي توانيد اين غذا را با اندازه هاي متفاوت ببينيد.


کوفته تبريزي به علت مواد مغذي حاوي ويتامين ها، کلسيم و منيزيم است که از اهميت زيادي برخوردار است و نقش مهمي در کاهش چربي خون دارد.




مواد لازم براي تهيه کوفته تبريزي



1- تخم مرغ يک عدد
2- نمک و فلفل سياه و زعفران به ميزان لازم
3- رب گوجه فرنگي دو قاشق غذاخوري
4- زردچوبه دو قاشق غذا خوري
5- آلو و زرشک و گردو به اندازه کافي
6- آرد نخودچي دو قاشق غذا خوري
7- تره و مرزه به اندازه کافي
8- پيازداغ سه قاشق غذاخوري
9- برنج يک پيمانه
10- گوشت چرخ کرده يک کيلو
11- سبزي کوفته پنج قاشق غذا خوري
12- لپه يک پيمانه



دستور پخت کوفته تبريزي



ابتدا برنج و لپه را جداگانه آبپز کنيد تا آب آن کاملا جذب مواد شود و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنيد حال آرد نخودچي و ادويه را به آن اضافه کنيد و سبزي و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنيد توجه داشته باشيد که آرد نخودچي را تا زماني که مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهيد. مقداري از ماده کوفته آماده شده را برداريد و آن را گرد کنيد و با فشار دست خود حفره اي در آن ايجاد کنيد و داخل آن آلوي خيس خورده، زرشک سرخ شده، گردو و يک چهارم تخم مرغ آبپز قرار دهيد و دوباره کوفته را گرد کنيد، حالا ظرفي برداريد و در آن پياز داغ کنيد و رب گوجه فرنگي و زعفران و مقداري زرشک باقي مانده را در آن بريزيد و حدود يک يا دو پيمانه آب به آن اضافه کنيد و کوفته هاي آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهيد و اجازه دهيد که خوب بپزند.


براي اطلاعات بيشتر غذاهاي سنتي ايراني به سايت مورد نظر مراجعه كنيد. 


 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرجع کسب کارهای اینترنتی ایران Xe42 transfer24plus William چاپ سررسید 99 - سالنامه 1399 - سررسید 1399 - سررسید اختصاصی 99 صدای باران testy123 مهاجرت به استراليا test اسنپ فیلم رسانه رساندن خبر های فیلمی به شما